23 september:   Me-Mover groepslessen

Het fitnessapparaat voor buiten. De Me-Mover biedt je een intensieve en optimale training voor het gehele lichaam. Een super leuke manier om naast veel plezier tegelijkertijd veel calorieën te verbranden. Met het unieke systeem van de Me-Mover ontwikkel je 6 van de 8 belangrijkste spiergroepen met veel plezier. Wil je een keer een proefles volgen? Of je inschrijven voor de training? Vul dan hieronder het inschrijfformulier in.

WD_66ea594a385ad0a.jpg


maak een afspraak

Direct een afspraak maken met de fysio-, podo- of oefentherapeut?
Bel ons, stuur een e-mailbericht of vul onderstaand contactformulier in.

 

        
073 5514473
e-mail:   
Op deze site kunt u allerlei informatie vinden over onze praktijk. Onder andere over onze medewerkers en hun aandachtsgebieden, onze locaties en meer.

Ons voornaamste doel is (uiteraard) om u zo goed mogelijk te helpen, dit doen we door u een zo compleet mogelijk zorgaanbod te bieden. Dat is de reden waarom wij verschillende disciplines in huis hebben. Indien wij u niet zelf kunnen helpen, proberen we samen met u te zoeken naar een zorgverlener die dat wel kan. Zo hebben wij in de afgelopen tijd met verschillende zorgaanbieders samenwerkingsafspraken gemaakt. Op deze manier proberen we onze dienstverlening zo compleet mogelijk te maken.
Wij werken samen met Ergotherapie Willems, de praktijk voor oefentherapie Cesar den Bosch. Op het gebied van voetzorg hebben wij werken wij samen met een orthopedisch schoenmaker en twee medisch pedicuren (Jolanda Geerts en Ineke Klomp), Kentalis en met 
 Fit!Buiten.